Tornion Ice Hockey Club

Harrastaminen

Leijona-kiekkokoulu

Tervetuloa TIHC:n Leijona-kiekkokouluun maanantaisin klo 17:50.

 

Jääkiekko on hieno laji. Joukkueurheilussa on pakko ottaa muut huomioon. Lajissamme on paljon tilanteita, jotka kasvattavat lapsen kykyä asettua toisen ihmisen asemaan. Ristiriitatilanteissa turvallisten valmentajien ohjauksessa lapset voivat oppia, mikä on oikein ja mikä on väärin.

 

Yhteistyö, toisten auttaminen, henkilökohtainen vastuu joukkueen yhteishengestä sekä reilun pelin ajatus kehittävät lasten ja nuorten sosiaalisuutta. Urheilun avulla voidaan kanavoida vihamielisiäkin tunteita hyväksyttävällä tavalla. Urheilussa lapsi väistämättä kokee myös epäonnistumisia, mutta samalla oppii, miten niistä voi selvitä.

 

Urheilu tarjoaa lapselle ja vanhemmille iloa, jännitystä, viihtyvyyttä, ystävyyttä, yhteistyötä ja turvallisen harrastusympäristön. Tätä kaikkea TIHC on vuosien varrella tarjonnut monelle jääurheilua harrastavalle tai harrastaneelle nuorelle ja heidän perheilleen.

Viime vuosina ja varsinkin viimeaikoina pienenä kasvattajaseurana olemme saaneet huomioita lahjakkaista jääkiekkoilijoista mm esim. Juha Silvander, Joni Myllykoski, Ville Pokka, Tuomas Salmela, Emilia Saarela ja Jesse Puljujärvi.

 

Muista hankkia lapsellesi (ja itsellesi) Seurapassi 1, luistelu -ja kiekkokoululaistasi varten. Passin hinta on 1 € (1.1.2008 myöh. synt.) (ei voimassa sarjatoiminnassa). Tästä seurapassin hankintaan

 

Voit ilmoittautua kiekkokouluun paikan päällä tai ilmoittautumalla Pasi Tulkille: pasi.tulkki@pp.inet.fi